Aktív együttműködéseink

Hibrid levél

Hibrid levél

Tevékenység: postai levélküldés számítógépről egy zárt, biztonságos rendszeren keresztül.

Együttműködésünk: Küldetésünknek tekintjük, hogy mi magunk és ügyfeleink is mindinkább papírmentesen végezzék a munkájukat. Ezzel a megoldással az esetleges nyomtatást és postára járást is ki tudjuk iktatni a napi feladatok közül.

HostLogic

HostLogic

Tevékenység: SAP ( kis - és nagyvállalati) bevezetés, tanácsadás, üzemeltetés, menedzselés.

Együttműködésünk: Saját használatra az SAP bevezetésünket velük valósítottuk meg, természetesen HABEL interfésszel. Számtalan sikeres közös projektbevezetéssel büszkélkedhetünk a kiváló partneri együttműködésünknek köszönhetően.


Dr. Kustos Petra Ügyvédi Iroda

Dr. Kustos Petra Ügyvédi Iroda

Tevékenység: jogi és ügyvédi tevékenység. Kiemelt szakterület az adatbiztonság és adatvédelem.

Együttműködésünk: Dokumentumkezelés jogi hátteréhez nyújt támogatást előadások, konzultációk és auditok keretében adatbitzonság témában a Kustos Low Firm ügyvédi iroda részünkre és ügyfeleink részére.

HCB Solutions

HCB Solutions

Tevékenység: Vezetők és kollégák képzése, tréning, coatch

Együttműködésünk: "A fejlődés akkor a legfájdalmasabb, amikor ellenállsz neki" (Andrew Matthews). Projektjeink során előfordulhat, hogy emberi ellenállásokba ütközünk, ekkor ideális az együttműködés egy erre szakosodott csapattal.


Humanmap

Humanmap

Tevékenység: Vezetéslélektan és Menedzsment módszertan

Együttműködésünk: Számtalan projektbevezetés előtt felmerül ügyfeleinknél a kérdés, hogy ki lenne a legalkalmasabb projecktvezető, milyen kompetenciákkal rendelkezzen. Kulcsember dilemma kérdésekben szívesen ajánljuk szakértelmüket ügyfeleink részére.

IQSoft

IQSoft

Tevékenység: John Brice Oktatóközpont - Informatikai képzésekkel foglalkoznak az alapoktól a mesterfokig.

Együttműködésünk: informatikai képzések alkalmával tudjuk igénybe venni a cég oktatótermeit és szolgáltatásait.


MOD

MOD

Tevékenység: Irodai informatikai infrastruktúra fejlesztés, karbantartás

Együttműködésünk: Leginkább Győr - Moson - Sopron megyei régióban dolgozunk együtt. Amikor ügyfeleinknek hardware beszállítóra és szolgáltatóra van szükségük, akkor mi javasoljuk őket, amikor az ő ügyfeleik keresnek DMS és Workflow szoftver beszállítót, ők ajánlanak bennünket.

Magyar Vállalkozók Üzleti Köre

Magyar Vállalkozók Üzleti Köre

Tevékenység: üzleti találkozók szervezése

Együttműködésünk: A cég hitvallása egyezik a miénkkel, miszerint stratégiai partnerként sokkal eredményesebben működhetünk. Rendezvényeik során számtalan ágazattal, tevékenységgel szélesíthetjük látókörünket, kölcsönösen tudjuk ajánlani egymás tevékenységét és megoldását.


Netlock

Netlock

Tevékenység: hitelesítés szolgáltatás.

Együttműködésünk: A konverzióhoz (hiteles elektronikus másolatkészítés) szükséges interfészt velük alakítottuk ki. Elekronikus aláírás és időbélyeg szolgáltatásukat mi magunk és ügyfeleink is használják.

SICONTACT

SICONTACT

Tevékenység: ESET magyarországi képviselete, illetve a NOD32 termékek kizárólagos magyarországi disztribútora

Együttműködésünk: Cégcsoportunkban a biztonságos vírusvédelem miatt használjuk termékeiket, melyeket szívesen ajánljunk ügyfeleink számára.


AlphaSonic

AlphaSonic

Tevékenység: vállalati informatikai és biztonságtechnikai megoldások nagykereskedelme

Együttműködésünk: Informatikai eszközeiket, technológiai újdonságaikat, fejlesztéseiket szívesen ajánljuk ügyfeleinknek, valamit számtalan közös rendezvényt bonyolítottunk az elmúlt évek során.

Macronet

Macronet

Tevékenység: informatikai üzemeltetés

Együttműködésünk: Lelkes HABEL felhasználóként szívesen ajánlja ügyfélkörének az átláthatóság és hatékonyságnövelés érdekében a HABEL Dokumentummenedzsment rendszerünket.

Partnerprogramunk bemutatása

Tip partner

A HABEL jól kiépített Tipp-Partner hálózatán keresztül kerül kapcsolatba leendő ügyfeleivel. Így új ügyfelei helyi kapcsolattal rendelkeznek, akinél referencialátogatást tehet.

A HABEL Tipp-Partnerek felkeltik a potenciális ügyfelek érdeklődését és átadják a képzett HABEL partner menedzsereknek. A tovább adott kontaktok feldolgozása és a projekt többi fázisának lebonyolítása döntő részben a HABEL-en keresztül történik. A Tipp-Partner az eladási és projekt folyamatok egyes lépéseit támogatja vagy részt vesznek a találkozókon saját HABEL ismeretének elmélyítése érdekében.

Előnyök
 • a piaci pozíció javítása termékpalettájának szélesítése által
 • díjtalan partnerkapcsolat
 • közvetlen nyereségrészesedés
 • kedvező feltételek a HABEL-megoldás saját cégben történő bevezetésekor
 • részvétel a HABEL státuszprogramban
Követelmények
 • jó kapcsolat döntéshozókkal és ügyvezetőkkel
 • saját termékpalettájában nem található konkurens termék
Sales partner

A HABEL Sales-Partnerek képzett és minősített tanácsadói valamennyi HABEL terméknek. Termékismertetések, prezentációk, referencialátogatások tartoznak ezeknek a partnereknek a szolgáltatásai közé.

A SALES-partnerek szoftvertermékek előállítói és forgalmazói vagy az IT-területen sikeresen értékesítenek. Gyorsan feltalálják magukat új témákban és a HABEL képzésen történő részvétel után ismertetik a HABEL-t az érdeklődők körében. Az értékesítés végeztével a HABEL átveszi a közösen megbeszélt felmérési napló alapján a projekt megvalósítását, valamit a későbbi ügyfél ellátást és támogatást.

Előnyök
 • Érett termék átfogó megoldással
 • Magas fokú ismertség a hatékony marketing tevékenységnek köszönhetően
 • Optimális fejlődési potenciál egy erősen növekvő piacon
 • kedvező kondíciók a HABEL-megoldás saját cégben történő bevezetésekor
 • részvétel a HABEL státuszprogramban
 • díjtalan partnerkapcsolat
Követelmények
 • magas értékesítési szakértelem IT-területen
 • saját termékpalettájában nem található konkurens termék
 • partnerképzésen történő részvétel
 • elegendő kapacitás a HABEL sikeres értékesítéséhez

Milyen előnyökkel jár a közös munka?

Meglévő ügyfélkörünknél a személyes találkozók során a felmerült problémáikra szívesen adunk ajánlást azon partnercégeinkről, akiknél jól működik az együttműködés.